10/7/13

Παρασκήνιο: Στα αζήτητα η Ζέτα Μακρυπούλια! Ένας Μιχάλης θα τη σώσει…

zeta2Χαίρεται που δεν υπάρχουν κουτσομπολίστικες εκπομπές! Έτσι δήλωσε σε συνέντευξή της η Ζέτα Μακρυπούλια. 
Αμέλεια; Αμνησία; Ποιος ξέρει…Αχαριστία θα έλεγα εγώ αφού τα περιοδικά και οι εκπομπές που απεχθάνεται την βοήθησαν να γίνει ότι είναι σήμερα.Οκ. 
Και ο Μαστοράκης με τις συμβουλές του.Έχουν ωστόσο όλα τα παραπάνω σημασία για εκείνη; Έχουν. Και ξέρετε γιατί;
Τελευταία η Ζέτα είναι στα-δημοσιογραφικά πάντα- αζήτητα αφού όπως μαθαίνω το στόρι με τον Χατζηγιάννη έχει σταματήσει να πουλάει… ΑΝ υπάρχει ακόμα.
Έχουμε καιρό να τους δούμε σε κοινή εμφάνισή. Αφήστε που η τελευταία εμφάνιση του Κύπριου αοιδού -όπως σας γράψαμε- ήταν με άλλη γυναίκα.
Φιλαράκι του ενδεχομένως!
Υπάρχει ωστόσο πλούσιο παρασκήνιο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, φωτογράφος που απαθανάτισε τη Ζέτα σε προσωπικές της στιγμές, αλλά μόνη σε μαγαζί, έφαγε πόρτα από τα περιοδικά λαμβάνοντας την απάντηση απο μεγαλοεκδότη: «ήμε τον Μιχάλη ή καθόλου».
Έτσι ξεκίνησε το κυνηγητό…φαντασμάτων αφού το ζευγάρι δεν κυκλοφορεί μαζί. Το χειμώνα βέβαια που ακούγεται ότι και οι δυο θα παίξουν σε μιούζικαλ, ίσως εμφανιστούν και πάλι!
Εκτός αν θέλουν να δώσουν δουλειά στους παπαράτσι λόγω κρίσης και αρχίσουν πάλι τα σαλιαρίσματα σε καμιά αμμούδια της Πάρου. Έρχεται και μια συναυλία σε λίγες μέρες στο νησί που θα χει μεγάλο ενδιαφέρον!

Πηγή: http://tsekouratoi20133.blogspot.com/2013/07/blog-post_6001.html#ixzz2Yfbt6wlh