23/10/13

Ιδού τι μπορεί να πάθει μια γυναίκα που δεν προτιμά το ταμπόν [εικόνα + βίντεο]

Οι διαφημίσεις προϊόντων για τις «δύσκολες» μέρες της γυναίκας συνήθως εξαντλούνται σε μία εικονοποιία «αγνότητας» και «καθαρότητας», η οποία περιλαμβάνει λευκοντυμένες γυναίκες που χορεύουν ξέγνοιαστες, κάνουν γιόγκα ή ιππεύουν άλογα χαμογελαστές και απροβλημάτιστες.

Αυτός είναι, ίσως, και ένας από τους λόγους για τους οποίους ξένισε πολλούς το «κατάμαυρο» ως προς το χιούμορ και κυριολεκτικά αιματοβαμμένο ρωσικό διαφημιστικό σποτ, το οποίο έκανε πρόσφατα το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Η διαφήμιση δείχνει δύο γυναίκες, μία μελαχρινή με μαύρο μαγιό και μία ξανθιά με λευκό, καθώς μπαίνουν στη θάλασσα για να κολυμπήσουν.

Στο τέλος μονάχα καταλαβαίνει κανείς ότι η μία (ξανθιά) φοράει κλασική σερβιέτα και ή άλλη ταμπόν, όταν ξαφνικά με το που μπαίνουν στη θάλασσα κάνει την εμφάνισή του ένας λευκός καρχαρίας (είδος που φημίζεται για την ικανότητά του να οσμίζεται από χιλιόμετρα το αίμα) που κάνει κομματάκια τη μελαχρινή φορέα συμβατικής σερβιέτας.

Η πρόταση που κλείνει τη διαφήμιση στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμα: «Tampax – Δεν αφήνει τίποτα να διαρρεύσει»...

Δυστυχώς ή ευτυχώς, αποδείχθηκε ότι η εν λόγω διαφήμιση ήταν ψεύτικη, αλλά και ότι δημιουργήθηκε για την προώθηση ενός φιλμ με τίτλο «Movie 43».

Παρά το γεγονός, όμως, ότι το διαφημιστικό σποτ είναι ψεύτικο, καρχαρίες και λουόμενες με έμμηνο ρύση έχει χρησιμοποιήσει σε διαφημίσεις της στο παρελθόν το γαλλικό παρακλάδι της Leo Burnett, όπως μπορείτε να δείτε στην ακόλουθη εικόνα.Ιδού και το βίντεο...