3/6/13

Εξομολόγηση Αλβανού: ΄΄Θα ζήσω για πάντα με τη Χριστίνα΄΄


Αποφασισμένος να ζήσει για πάντα με την..
13χρονη Χριστίνα δηλώνει ο 23χρονος Αλβανός, Μ. Αγιάζι, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγαλέα Καβάλας με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου.

Στη συνέχεια, ο δράστης θα μεταφερθεί στην Αθήνα, προκειμένου να απολογηθεί στην ανατκρίτιτρια που εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης.

Από την πρώτη στιγμή, ο Αλβανός υποηστήριζε πως αγαπάει την 13χρονη Χριστίνα και πως επιθυμεί να ζήσει για πάντα μαζί της.

Ο 23χρονος αλλοδαπός συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής στα Λουτρά Ελευθερών Καβάλας, εκεί όπου είχαν «κλεφτεί» με την Χριστίνα.

Έχοντας καλλυμένο τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, προκειμένου να αποφύγει τις κάμερες, ο Αλβανός μεταφέρεθηκε στην Αστυνομική διεύθυνση Καβάλας.

Έξω από το τμήμα ο αστυνομικός διευθυντής δήλωσε πως τον συνέλαβαν με τη βοήθεια του πρώην εργοδότη του Αλβανού, εκεί που βρέθηκε και το κορίτσι. «Απαγωγή δεν ήταν. Η ανήλικη οικειοθελώς ήρθε στην Καβάλα με λεωφορείο.Ο νεαρός ήθελε να τη στείλει πίσω, όμως το κορίτσι δεν επιθυμούσε να γυρίσει.

Τις πρώτες δύο μέρες προμηθεύονταν φαγητό από άλλο αλλοδαπό εργάτη, την τρίτη μέρα δεν προμηθεύτηκαν φαγητό και την τέταρτη μέρα βοήθησε ο εργοδότης του.

Η κοπέλα δεν έδειξε μετανιωμένη. Αγαπιούνται τα παιδιά και δεν ήθελε να γυρίσει πίσω» υποστήριξε συγκεκριμένα.