12/5/13

Σοκ!Δείτε ποιός Έλληνας τραγουδιστής πλήρωσε για να σκοτώσουν τη γυναίκα του!



Δείτε ποιος είναι !

Με την κατηγορία ότι προσέλαβε μυστικό αστυνομικό προκειμένου να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγο του, συνελήφθη ο Έλληνας τραγουδιστής Tim Lambesis, του πασίγνωστου metal συγκροτήματος, «As I Lay Dying».



O 32χρονος frontman του συγκροτήματος, βρισκόταν σε ένα μαγαζί στη Νότια Καρολίνα, όταν οι Αρχές τον πλησίασαν, και του έβαλαν χειροπέδες, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας!



Όλα ξεκίνησαν, όταν «στ΄αυτιά» της αστυνομίας, έφτασε την περασμένη εβδομάδα, η πληροφορία πως ο Lambesis ετοιμαζόταν να σκοτώσει μέσω μυστικού αστυνομικού, την πρώην γυναίκα του Megan, η οποία είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Σεπτέμβριο.


Σύμφωνα δε με την ανακοίνωση που έβγαλαν οι Αρχές μετά τη σύλληψη του 32χρονου frontman, απετράπη μια πολύ μεγάλη τραγωδία, την τελευταία στιγμή, μιας και ενήργησαν γρήγορα, προλαβαίνοντας τον Lambesis, που τα είχε σχεδιάσει όλα!



Μέχρι στιγμής, καμία άλλη πληροφορία δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση-θρίλερ.



Να σημειώσουμε, ότι το metal συγκρότημα “As I Lay Dying”, έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις, ενώ το 2007 ήταν υποψήφιο και για Grammy, για την καλύτερη metal εμφάνιση, με το album “An Ocean Between Us”.