13/5/13

Δείτε τι λενε τα ζώδια για τη Δευτέρα 13/5!


Κριός
21/3-20/4


Η σημερινή μέρα σε οδηγεί κατευθείαν στο δρόμο για την επιτυχία, αγαπητέ Κριέ, και εσύ αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου περισσότερο, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν στα θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Θα πάρεις κάποιες ειδήσεις, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, μην έχεις άγχος, πέρνα χαλαρά και ρομαντικά με τον σύντροφό σου, ώστε να φέρεις τον ερωτισμό και την ανανέωση στη σχέση σου. Εσύ, που βιώνεις ακόμη ερωτικές μοναξιές, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να απαλλαγείς από αυτή την κατάσταση, αν υιοθετήσεις μία πιο χαλαρή και θετική συμπεριφορά απέναντι στους ανθρώπους που θα γνωρίσεις. Άλλωστε, η γοητεία σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη αυτό το διάστημα, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα πρέπει να γίνουν σχέδια ή αλλαγές, για να μπορέσεις να νιώσεις καλύτερα, φίλε Κριέ, καθώς η τωρινή κατάσταση δεν σε ευχαριστεί. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις, για να τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό και να ξεμπερδεύεις τελειωτικά μαζί τους.



Ταύρος
21/4-20/5

Κάνε νέα σχέδια, αγαπητέ Ταύρε, και οργάνωσε ένα χρονοδιάγραμμα, όπου ένας πρωταρχικός σου στόχος θα πρέπει να είναι η βελτίωση των οικονομικών σου. Η ημέρα είναι καλή για κάθε είδους ξεκινήματα και μπορείς τώρα να βάλεις τις βάσεις, τόσο για το επαγγελματικό όσο και για το αισθηματικό σου μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Το αποψινό βράδυ, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να ζήσεις την πραγματική ευτυχία στο πλευρό του. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, να περιμένεις μία είδηση για μία συνάντηση με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αυτό το βράδυ μπορεί να είναι καταλυτικό για την εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, προβλέπεται αρκετή κούραση και άγχος, αλλά τουλάχιστον τα αποτελέσματα της εργατικότητάς σου θα είναι άμεσα και θα σε ικανοποιήσουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, γιατί έτσι όπως πας, στο τέλος θα ξεμείνεις.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα θα κληθείς να διευθετήσεις πολλές υποχρεώσεις σου και ζητήματα, που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν αρκετά, φίλε Δίδυμε, αλλά για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις κάθε τύπου εντάσεις και επιπόλαιες κινήσεις. Με χαμηλούς τόνους, με μεγάλη επιμονή και με λογικές αποφάσεις, θα αντλήσεις μεγάλη ικανοποίηση από την υλοποίηση των στόχων σου. Οι διαπραγματεύσεις κάθε τύπου ευνοούνται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς στη σχέση σου, χωρίς να σε απασχολούν θέματα που ανήκουν στο παρελθόν και δεν έχουν μεγάλη σημασία. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, αυτή την περίοδο που η διάθεσή σου και ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη, να περιμένεις να γίνει κάτι καλό στη ζωή σου, από εκεί που δεν το περιμένεις. Έχε τις κεραίες σου τεντωμένες, για να το αντιληφθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ άγχος, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από αυτούς που μπορούν να σου την προσφέρουν. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα έχεις πολλές προτάσεις. Εκμεταλλεύσου τες!!!




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα περιόρισε το άγχος και την ένταση που νοιώθεις, αγαπητέ Καρκίνε, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Φρόντισε να σκεφτείς θετικά και προσπάθησε να μην εκνευρίζεσαι με θέματα που δεν έχουν σημαντική σημασία. Η ημέρα, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, είναι πολύ εποικοδομητική σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που υπάρχουν με κάποια άτομα της οικογένειας.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη, αν είσαι Καρκίνος. Κάνε αυτά που πρέπει για τη σχέση σου και θα δεις ότι ο σύντροφός σου θα ανταποκριθεί θετικά στις κινήσεις και στα λόγια σου και θα σου το ανταποδώσει με ουσιαστικές πράξεις. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά σου, χειρίσου με υπομονή και διπλωματία μία γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα και μην πέφτεις “με τα μούτρα” πάνω της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Καρκίνε, στη δουλειά σου έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλες σου τις εκκρεμότητες, αν φτιάξεις ένα ανάλογο πρόγραμμα και το ακολουθήσεις πιστά.




Λέων
23/7-23/8

Σήμερα συγκεντρώσου σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αγαπητέ Λέων, και μην αποσυντονίζεσαι. Λίγη πειθαρχία χρειάζεται και να συγκρατήσεις το μυαλό σου, που τρέχει συνέχεια σε άσχετα θέματα με ιλιγγιώδη ταχύτητα, λες και είναι αγώνας δρόμου. Έχεις τη δύναμη και την εμπειρία που χρειάζεται, για να πραγματοποιήσεις τα θέλω σου, το μυαλό μόνο χρειάζεται και όσο δεν είναι στη θέση του, τόσο θα αναβάλλεται η πραγματοποίηση τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η περίοδος είναι αρκετά θετική για τη σχέση σου, φίλε Λέων, και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σε ό,τι μπορεί να σε πειράζει στην συμπεριφορά που έχει ο σύντροφός σου απέναντί σου. Εσύ που ανήκεις στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου, σήμερα έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις ένα άτομο συμβατό με τα γούστα και τις ανάγκες σου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολύ δουλειά, αν είσαι Λέων. Θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να μην χαλαρώνεις και να προγραμματιστείς περισσότερο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα που έχεις αυτή την περίοδο.



Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα έχεις την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα της ζωής σου και να νιώσεις πιο ανάλαφρος και αισιόδοξος για τις εξελίξεις. Οι φιλοδοξίες σου είναι πολλές και η ανάγκη να επιβάλλεις τους δικούς σου κανόνες στην ερωτική σου ζωή, στο σπίτι ή στο χώρο της εργασίας σου, θα έχουν την θετική έκβαση που κυνηγάς, μόνο αν μείνεις συγκεντρωμένος στις κινήσεις και στα λόγια σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, φίλε Παρθένε, να πεις στον σύντροφό σου όλα αυτά που σε στεναχωρούν και μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του και είναι σίγουρο ότι η κατάσταση θα διορθωθεί. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός και η θετική συμπεριφορά σου, θα σου φέρει και την καινούργια γνωριμία που επιθυμείς. Μην το βάζεις κάτω!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου τα πράγματα σήμερα θα είναι καλά. Φρόντισε να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για ενδεχόμενες αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος γι’ αυτές.



Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, η ημέρα σου ξεκινάει με μια ατμόσφαιρα δυναμισμού και αποφασιστικότητας. Μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν σε θέματα που καθυστερούν από το παρελθόν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, προκειμένου να δώσεις γρηγορότερες λύσεις. Έχεις πολλές δυνατότητες για να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Φρόντισε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, βάλε πρόγραμμα στα αισθηματικά σου, γιατί οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Αν δεν έχεις ταίρι, απρόοπτα γεγονότα θα σε ξαφνιάσουν και θα φέρουν στο δρόμο σου έναν νέο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ζυγέ, στη δουλειά σου θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς με κάποιες συνεργασίες, γιατί θα είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.



Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να ασχοληθείς με το πώς θα μεθοδεύσεις διάφορες καταστάσεις και να προγραμματίσεις τις κινήσεις σου, παρά να πραγματοποιήσεις ενέργειες που δεν τις έχεις σχεδιάσει σωστά. Είναι προτιμότερο να χάσεις λίγο παραπάνω χρόνο, αλλά να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει και όχι με βιασύνες. Ευχάριστες είναι οι ειδήσεις που σε περιμένουν στο χώρο της δουλειάς σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Σκορπιός, θα δημιουργηθούν κάποια μικρά προβλήματα. Μην αλλάξεις στάση απέναντι στο σύντροφό σου, απλά φρόντισε να του μιλήσεις χωρίς υπεκφυγές, ώστε να ξεκαθαριστούν οι μεταξύ σας παρανοήσεις. Και για τις μοναχικές ψυχές, το βράδυ πρόκειται να σας αποζημιώσει με μία συνάντηση, που θα έχετε με ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά, φίλε Σκορπιέ. Έχεις πολλούς στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά βάλε κάποιο μέτρο και μην τα κάνεις όλα μαζί. Εστίασε τις προσπάθειές σου βασιζόμενος αποκλειστικά στον εαυτό σου και την πρόοδο της καριέρας σου και σταμάτα να ασχολείσαι με τις ανάγκες των συναδέλφων σου. Στα οικονομικά σου έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και μην κάνεις πολλά έξοδα.



Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, πρέπει να επιδείξεις μεγάλη συνέπεια στις υποχρεώσεις, που έχεις αναλάβει από το παρελθόν. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και θα μπορείς να πετυχαίνεις τα πάντα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κινήσου με αποφασιστικότητα και δρομολόγησε αυτά που θέλεις, ώστε να φτάσεις γρηγορότερα στην επιτυχία. Οι δυσκολίες που είχες στο παρελθόν έχουν περάσει και θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, φίλε Τοξότη, και κάνε τις προτάσεις στον σύντροφό σου, για να αναβαθμίσετε και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Ένα χαλαρωτικό απόγευμα μαζί του, θα σας φέρει πιο κοντά. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, σήμερα θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα καταφέρεις να σαγηνεύσεις όποιον επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου με περισσότερη ευκολία. Στα οικονομικά σου, αρχίζεις να ισορροπείς. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Φρόντισε σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα και μην αφήνεις να σε καταβάλλει το άγχος για τις διάφορες υποχρεώσεις, που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητά σου. Εξελίξεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εντυπωσιάσουν και μία πιθανή οικονομική συμφωνία, είναι προ των πυλών.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ερωτική σου ζωή, αν είσαι Αιγόκερως, μπορεί σήμερα να σε οδηγήσει σε ανώτερα επίπεδα, αν το θελήσεις. Δείξε τον καλύτερό σου εαυτό στον σύντροφό σου και θα ανταμειφθείς πλουσιοπάροχα. Η τύχη συνοδεύει και εσένα που είσαι ακόμη μόνος σου, καθώς ο Άρης στον Ταύρο φέρνει στην πόρτα σου ένα άτομο από το παρελθόν, που δεν έχεις όμως ακόμη ξεπεράσει. Λίγο προσοχή χρειάζεται και το κοινό σας μέλλον είναι πολύ κοντά…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα καινούργια σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.



Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, καλύτερα να μη δώσεις άλλες αναβολές σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με τα άτομα που θέλουν το καλό σου, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, που θα σε χαροποιήσουν πολύ και παρά τις δυσκολίες που μπορεί να έχεις, θα τα καταφέρεις όλα μία χαρά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Καλλιέργησε περισσότερο από ό,τι συνήθως την επαφή με τον σύντροφό σου, φίλε Υδροχόε, πλησίασέ τον με όμορφο τρόπο και θα καταφέρεις να βελτιώσεις κατά πολύ τα κακώς κείμενα μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι, περάστε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους και την οικογένειά σας και μιλήστε για τα άγχη και τις ανασφάλειές σας. Θα νιώσετε καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, μην δίνεις άλλες αναβολές, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για τα επόμενα, κοινά σχέδιά σας. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα επίσης ευνοούνται, γι’ αυτό μην αμελήσεις να τα τακτοποιήσεις άμεσα.



Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, φρόντισε να περάσεις χαλαρά, χωρίς να εκνευριστείς από κάποια πράγματα που θα μάθεις και δεν έχουν καμία σημασία για σένα. Πρόσεξε να μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο άμεσα στην επιτυχία που θέλεις. Μην υποτιμάς τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων στα θέματα που σε απασχολούν. Η συμβουλή τους μπορεί να σε βγάλει από το αδιέξοδο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ερωτική θα είναι η σημερινή Δευτέρα, τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους Ιχθείς, καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο και η θετική όψη που πραγματοποιεί με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σας, σας προκαλεί να εκδηλώσετε το πάθος και τον ρομαντισμό σας στα άτομα που θέλετε. Το βράδυ σας μπορεί να είναι γεμάτο χάδια και αγκαλιές, αν το θελήσετε, και θα περάσετε υπέροχα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, κάνε τις πρέπουσες κινήσεις και χωρίς νεύρα, αλλά με αρκετή αισιοδοξία, θα καταφέρεις να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Στα οικονομικά σου φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και οι υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις είναι ήδη πολλές.