27/5/13

ΟΙ ΤΟP ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ...


Οι top λόγοι που οδηγούν μια γυναίκα στην απιστιά



Μια φορά και έναν καιρό στα χρόνια τις γιαγιάς μας το κέρατο ήταν κυρίως μία καθαρά αντρική υπόθεση! Όχι φυσικά πως και τότε δεν υπήρχαν γυναίκες που απατούσαν αλλά σίγουρα τα ταμπού και τα ήθη της εποχής δεν άφηναν τις γυναίκες σχεδόν ούτε και να το σκεφτούν. Οι άντρες πάλι επιδίδονταν από τότε επιτυχώς στο σπορ. Στις προηγούμενες μάλιστα γενιές αν το κέρατο γινόταν αντιληπτό, κυρίως από την μεριά του άντρα,η οικογένεια δεν κλονιζόταν μια που η γυναίκα έκανε υπομονή για χάρη των παιδιών αλλά και για το όνομα της οικογένειας στην κοινωνία. Φυσικά αν μια γυναίκα απατούσε τον σύζυγό της και γινόταν αντιληπτή το διαζύγιο και η στέρηση των παιδιών της ήταν η αρχή μιας κόλασης για αυτή. Αυτά παλιά, γιατί πλέον μπορούμε να πούμε ότι εκτός του ότι τα δύο φύλα είναι ισότιμα οι σχέσεις των ανθρώπων έχουν μεταβληθεί τόσο πολύ με αποτέλεσμα το θέμα ακόμα και της γυναικείας απιστίας ,να αντιμετωπίζεται ως κάτι απλό και καθημερινό που μπορεί να συμβεί ακόμα και στα καλύτερα τα σπίτια.


Σίγουρα υπέρ της απιστίας δεν είμαστε, αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι είναι σημείο των καιρών και ότι υπάρχουν αμέτρητα πράγματα τα οποία κινούνται γύρω από αυτήν. Παρακάτω λοιπόν, έχουμε τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους κερατώνει μία γυναίκα. Κάποιοι είναι ίδιοι και στους άντρες και σε κάποιους ούτε που θα πήγαινε το μυαλό σας...


1. Έλλειψη του σεξ : Μπορεί να έχουμε πει πολλές φορές ότι ο άντρας δεν μπορεί χωρίς σεξ, αλλά υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που λόγω κάποιων εξωτερικών ή και όχι παραγόντων, δεν έχει καμία μα καμία διάθεση για περιπτύξεις. Είτε έχει να κάνει με τη δουλειά, είτε με κάποιο άλλο πιο πολύπλοκο θέμα , το σεξ απλά δεν υπάρχει με αποτέλεσμα το ζεύγος να κοιμάται σαν δύο γλυκά αδελφάκια! Τώρα θα μας πείτε, μα καλά, ο άλλος έχει προβλήματα κι εσύ δεν τον χωρίζεις απλά τον κάνεις τάρανδο; Η αλήθεια είναι ότι ένα ζευγάρι θα πρέπει να είναι μαζί και στα καλά και στα κακά, αλλά όταν απουσιάζουν συγκεκριμένα πράγματα και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα τότε τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή! Όπως ακριβώς έχουμε δικαιολογήσει το κέρατο από την πλευρά του άντρα όταν η καλή του του στερεί το σεξ, όχι απόλυτα φυσικά αλλά όλα είναι ανθρώπινα, έτσι δίνουμε και ένα δίκιο στη γυναίκα. Εννοείται ότι δεν συμπεριλαμβάνονται προβλήματα υγείας ή τελοσπάντων κάτι σοβαρό. Αλλά όταν κι εσύ κύριέ μου είσαι μονίμως στην τσίτα με τη δουλειά και αδιαφορε πλήρως για τη γυναίκα που έχεις δίπλα σου, λυπούμαστε αλλά έχεις κι εσύ τεράστιο μερίδιο ευθύνης!


2. Είναι στη φύση της: Είναι μερικά θηλυκά, όπως ακριβώς συμβαίνει και με κάποιους άντρες που απλά είναι στη φύση τους να μην μπορούν να μείνουν σταθεροί σε μία σχέση. Είναι ανεξήγητο και φυσικά δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που αυτό γίνεται. Η εμφάνιση και γενικότερα η παρουσία δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να δούμε μία γυναίκα σεμνή και χαμηλοβλεπούσα και μετά από λίγο να μάθουμε ότι έχει κάνει τα τέρατα! Το μυστικό με αυτούς τους ανθρώπους, είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και τα ραντάρ σου σε λειτουργία προκειμένου να μπορείς να τους αναγνωρίζεις. Τώρα αν είσαι άτυχος και πέσεις σε μία τέτοια γυναίκα, θα σε έχει σίγουρα βασιλιά, αλλά ψάχνε κάθε τόσο το κεφάλι σου! Οι άνθρωποι αυτοί, απατούν συνήθως με τη δικαιολογία ότι έτσι κρατάνε τη σχέση τους ζωντανή, κάτι που όντως συμβαίνει αρκετά συχνά. Δεν είναι κακοί, απλά έχουν ένα συγκεκριμένο θέμα με την αποκλειστικότητα από την μια και από την άλλη φοβούνται να μείνουν και μόνοι τους.


3. Για να γίνει τσακωτή: Απίστευτο και όμως αληθινό! Τι να πει κανείς ; Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο μία γυναίκα η οποία δυστυχώς τρώει την αδιαφορία του αιώνα από τον καλό της, να καταφύγει σε σκοτεινά μονοπάτια προκειμένου να τον ξυπνήσει! Φυσικά και υπάρχουν και άλλοι τρόποι, αλλά είναι και κάποιες που επιλέγουν αυτόν! Να ξέρετε, ότι όλες οι γυναίκες, ό, τι εμφάνιση κι αν διαθέτουν, έχουν τουλάχιστον έναν θαυμαστή στο περιβάλλον τους ο οποίος παρά το γεγονός ότι γνωρίζει ότι είναι δεσμευμένες, τις πολιορκεί διακριτικά. Ε λοιπόν αυτός είναι και ο πρώτος υποψήφιος για να κάνει την... παρανομία της, φροντίζοντας φυσικά ο άμεσα ενδιαφερόμενος να το πληροφορηθεί! Δεν αισθάνεται τίποτα για τον άλλο, και το μόνο που θέλει είναι να πικάρει τον καλό της που κοιμάται όρθιος. Αν μετά από αυτό δεν τα καταφέρει, υποθέτουμε χωρίζει...


4. Εκδίκηση: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Μια ατάκα που άνετα σκέφτηκε και κυκλοφόρησε ένα γυναικείο μυαλό. Οι γυναίκες δεν ξεχνούν τα θυμούνται με λεπτομέρειες το πρώτο σας ραντεβού, τι φορούσατε και πώς έλαμπαν τα μάτια σας όταν την κοιτούσατε! Πιστεύετε ότι αν ο καλός της πάει με άλλη γυναίκα θα το ξεχάσει; Ακόμα κι αν τον συγχωρήσει, πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού της θα υπάρχει το αγκάθι της απιστίας την οποία φυσικά θα του χτυπάει σε κάθε ευκαιρία! Επειδή λοιπόν, είναι και κάποιες οι οποίες δεν αρκούνται μόνο σε αυτό, και επειδή είναι πολύ εγωίστριες για να εγκαταλείψουν τα όπλα, καταφεύγουν σε άλλες μεθόδους εκδίκησης προκειμένου να κάνουν τον καλό τους να αισθανθεί όπως αισθάνθηκαν και εκείνες. Αφού βέβαια το κάνει, η λογική λέει ότι ηρεμεί και όλα επιστρέφουν στους κανονικούς τους ρυθμούς. Τώρα αν συνεχίσει το... χόμπι αυτό εντατικά και ασταμάτητα, μάλλον υπάρχει πρόβλημα.

5. Έμμεσος τρόπος... αποχώρησης: Και πάμε στον ίσως πιο σημαντικό και πιο συχνό λόγο. H συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών κερατώνει όταν πλέον είναι έτοιμη να βγει από μία σχέση και δεν μπορεί να βρει τη δύναμη και το κουράγιο να την τελειώσει με άλλο τρόπο. Ενώ οι άντρες μπορεί να κερατώσουν χωρίς να αισθάνονται απολύτως τίποτα, η γυναίκα όταν κάνει σεξ με έναν άλλον άντρα πάει να πει ότι κάτι μέσα της έχει σπάσει για τον προηγούμενο. Στο γυναικείο μικρόκοσμο αυτός είναι ένας άριστος τρόπος για να κάνει ηρωική έξοδο από μία σχέση χωρίς φυσικά να μπει στη διαδικασία των συζητήσεων και της συναισθηματικής φόρτισης. Μπορεί να είναι ανορθόδοξο και πολλοί να μη συμφωνείτε με τον τρόπο αυτό, αλλά καλώς ή κακώς συμβαίνει.