5/9/12

Τελειώνει το «σίριαλ» Καραγκούνη στον ΟΦΗ!

Το «σίριαλ» της μεταγραφής του Γιώργου Καραγκούνη φτάνει προς το τέλος του. Στον ΟΦΗ διεμήνυσαν στον διεθνή μέσο ότι θα περιμενουν την απάντηση του μέχρι την Παρασκευή, για το αν αποδέχεται να φορέσει την φανελα της κρητικής ομάδας.

Στον ΟΦΗ φαίνεται να διατηρούν μια αισιοδοξία για τη υπόθεση αυτή, όμως αποφεύγουν να κάνουν οποιαδήποτε πρόβλεψη. Βρίσκονται σε «ανοιχτή γραμμή» με τον παίκτη και γνωρίζουν την προτεραιότητα που έχει δώσει σε μια μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού. Πάντως μέχρι τώρα δεν έχει βρεί κάτι που να τον ικανοποιεί και αυτό αυξάνει την αισιοδοξία των ανθρώπων του ΟΦΗ...


Ο Καραγκούνης πέρα απο το αγωνιστικό όφελος για τον ΟΦΗ, θα είναι και ένας παίκτης «κράχτης» που θα ανεβάσει την διάθεση του κόσμου για τις φετινές δυατότητες της ομάδας.

Διοικητικές πηγές του ΟΦΗ εκτιμούν ότι το «σίριαλ» Καραγκούνη θα τελειώσει την Τετάρτη, το αργότερο την Πέμπτη.

Στον ΟΦΗ που δουλεύουν και το «εναλλακτικό» σενάριο, το ενδεχόμενο δηλαδή η απάντηση του παίκτη να είναι αρνητική, ετοιμάζουν μια ακόμη κίνηση, μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου.

Αν ο Καραγκούνης απαντήσει αρνητικά, τότε ο ΟΦΗ θα κινηθεί για κεντρικό αμυντικό. Καθώς εντοπίζουν στην θέση αυτή ένα «κενό».

Αν πεί το «ναί» όμως ο Καραγκούνης, τότε η απόκτηση κεντρικού αμυντικού θα μετατεθεί για τον Ιανουάριο.

Στον ΟΦΗ στην εκπνοή των μεταγραφών απέκτησαν τον 24χρονο κεκτρικό αμυντικό  Κουρδάκη απο τον ΠΑΟΚ (έπαιξε πέρσι στην Επανωμή), ωστόσο πρόκειται για μια επιλογή που δεν θεωρείται πρώτης γραμής. Στην θέση αυτή ο ΟΦΗ διαθέτει το νεαρό Χαριτωνίδη και τον Βραζιλιάνο Σόουζα.

Την  ίδια ώρα την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να συνεδριάσει η επιτροπής του άρθρου 15 του Υπουργείου Οικονομικών για να εγκρίνει τη ρύθμιση και να αποκτήσει τη φορολογική ενημερότητα ο ΟΦΗ. Στην κρητική ομάδα πιστεύουν ότι την Παρασκευή θα έχουν και με τη…βούλα  φορολογική ενημερότητα και έτσι θα έχει τακτοποιηθεί αυτό το σοβαρό ζήτημα ώστε να μην έχει ο ΟΦΗ πρόβλημα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Μετά την ρύθμιση που εγινε στην ΔΟΥ για την οφειλή του ΟΦΗ, η κρητική ομάδα θα ριθμίσει και την οφειλή που έχει σε φόρο μεταγραφών (θα γίνει ρύθμιση 48 δόσεων για ένα ποσό κοντά στις 350 χιλ. ευρώ) για να τακτοποιήσει και αυτό το ζήτημα.

Πηγή