29/8/12

Ο Κώστας Μηλιωτάκης ξεσπάει για το χωρισμό του με την Αγγελική Ηλιάδη

Η είδηση του χωρισμού της Αγγελικής Ηλιάδη και του συνθέτη Κώστα Μηλιωτάκη κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό.
Πριν από λίγες μέρες τη συγκεκριμένη είδηση,η οποία παρουσιάστηκε σε ρεπορτάζ καναλιού, συνόδευε η πληροοφορία ότι η αιτία του χωρισμού τους ήταν τρίτο πρόσωπο και συγκεκριμένα μια ανερχόμενη τραγουδίστρια από τη Θεσσαλονίκη...


Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο συνθέτης δεν έχουν επισήμως επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι σχετικά με τα όσα λέγονται. Ωστόσο, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Twitter φροντίζουν να αφήνουν ο καθένας τα δικά του υπονοούμενα. Και πάλι αφήνουν ανοιχτό το αν ισχύει ο χωρισμός τους.
Πριν από αρκετές μέρες, στις 19 Αυγούστου, η Αγγελική Ηλιάδη είχε απαντήσει με αυστηρό ύφος σε σχόλιο ατόμου που την ακολουθεί στο Twitter σε σχέση με τις εικασίες χωρισμού που δημιουργεί η ίδια, ότι "Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται, κυρία μου!"
Όπως διαβάζουμε στο fthis.gr ο Κώστας Μηλιωτάκης φρόντισε να δώσει τη δική του απάντηση στα λεγόμενα ότι μπήκε ανάμεσά τους τρίτο πρόσωπο. Και ο τρόπος του βέβαια δείχνει φανερά την ενόχλησή του. Πριν από τρεις μέρες ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter του το εξής:







    Ενώ χτες, 28 Αυγούστου, επανήλθε στο θέμα με το εξής σχόλιο:




News-piper