29/8/12

O γάμος της Κατερίνας Παπουτσάκη στη Δονούσα

Στη Δονούσα έγινε ο γόμος της Κατερίνας Παπαπουτσάκη και του αγαπημένου της Παναγιώτη Πιλαφά. Ένας γάμος πολύ διαφοερετικός από τους άλλους.
Σε ένα εξωκκλήσι της Παναγίας, σκαρφαλωμένο σε ένα λόφο, 200 μέτρα από το χωριό Σταυρός με την νύφη να φορά ένα λευκό μάξι φόρεμα σε αρχαιοελληνικό στυλ με χρυσά σανδάλια και τον γαμπρό Παναγιώτη Πιλαφά  με ένα λευκό πουκάμισο και γκρι παντελόνι...

«Ηταν κεραυνοβόλος έρωτας. Μετά από δέκα λεπτά κουβέντας είπα "αυτός είναι". Είναι η πρώτη φορά που μου έκαναν πρόταση γάμου και είπα ναι. Δεν θα μπορούσε να έχει άλλη έκβαση αυτή η σχέση. Ήταν ξεκάθαρο» είχε δηλώσει η ηθοποιός σε συνέντευξή της σε περιοδικό.
Ο γάμος τους έγινε στις 18:30 στο εκκλησάκι της Παναγίας, το οποίο βρίσκεται σε ένα λόφο, 200 μέτρα περίπου μακριά από το χωριό Σταυρός. O έντονος αέρας δεν άφησε πολλά περιθώρια στο χτένισμα της Κατερίνας το οποίο επιμελήθηκε ο καλός της φίλος Δημήτρης Γιαννέτος. Τα μαλλιά της ήταν φυσικά, ίσια και μόνο ένα λιτό headband τα κρατούσε από τον άνεμο.

Η Κατερίνα φαίνεται να ζει την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωή της, το πρόσωπο της λάμπει και το χαμόγελο της ακτινοβολεί την αγάπη που νιώθει.

Στο γάμο, έδωσαν το παρόν και πολλοί φίλοι της ηθοποιού, ανάμεσα τους, η κολλητή της φίλη Στέλλα Καλλή, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά και ο Δημήτρης Γιαννέτος που επιμελήθηκε προσωπικά την εμφάνιση της.

Οι καλεσμένοι, μέσω του Twitter τους, δεν σταμάτησαν ν΄ανεβάζουν φωτογραφίες από την τελετή, με την Στέλλα Καλλή να σχολιάζει πως «γέμισε η Δονούσα δάκρυα χαράς», και την Ντορέττα Παπαδημητρίου να ανεβάζει φώτο με το ηλιοβασίλεμα σχολιάζοντας:

«Ηλιοβασίλεμα στη Δονούσα, ξημέρωμα στη ζωή τους!»

Το ζευγάρι, είχε ζητήσει από τους φίλους του αντί για δώρα να καταθέσουν κάποιο χρηματικό ποσό είτε στο Χαμόγελο του παιδιού είτε στο Σύλλογο «Η Πίστη».

Η Κατερίνα και ο Κώστας πέρασαν το καλοκαίρι τους στην ιδιαίτερα πατρίδα της ηθοποιού, την Κρήτη, και πιο συγκεκριμένα στο πατρικό της σπίτι στη Σητεία, όπου ο πατέρας της διοργάνωσε γλέντι για την πρωτότοκη κόρη του.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ