29/8/12

Ανανεώνει με Τοροσίδη!

Αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Βασίλη Τοροσίδη για πολλά ακόμη χρόνια στον Ολυμπιακό παρουσιάζονται στην διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ, παρά τις «σειρήνες που ηχούν στα αυτιά του διεθνούς αμυντικού.

Η παραμονή του Βασίλη Τοροσίδη στον Ολυμπιακό για πολλά ακόμη χρόνια αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές προτεραιότητες για την διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη...
Στην Πλατεία Αλεξάνδρας επιθυμούν να κρατήσουν τον αρχηγό των«ερυθρόλευκων» προσφέροντάς του τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα φτάνει τα 2,5 εκατ. ευρώ με γενναία αύξηση των ετήσιων αποδοχών του διεθνούς αμυντικού!

Τη στιγμή όπου οι «σειρήνες» από το εξωτερικό και ιδιαίτερα από την Ιταλία είναι πολλές, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και οι στενοί του συνεργάτες  έχουν θέσει ως βασική επιδίωξη να «δέσουν» τον διεθνή αμυντικό για πολλά ακόμη χρόνια!

Σύμφωνα με νέα πληροφόρηση που έχουμε, μέσα στις επόμενες ώρες είναι πολύ πιθανό οι δύο πλευρές να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους. Με τις πιθανότητες να συγκλίνουν υπέρ της παραμονής του αρχηγού του Ολυμπιακού.

tromaktiko