8/7/13

4 απλοί τρόποι για να τον κάνετε να τρέχει από πίσω σας!


Σίγουρα θέλει τρόπο και σίγουρα δεν θέλει κόπο!...
Σίγουρα κανένας δεν μοιάζει με κανέναν μιας και όλοι μας έχουμε δικές μας ξεχωριστές προσωπικότητες και φυσικά γούστα! Είναι όμως κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία καλώς ή κακώς είναι κοινά σε κάποιες συγκεκριμένες ομάδες ατόμων. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι άνθρωποι του ίδιου ζωδίου

-->
έχουν κοινά χαρακτηριστικά, ή ακόμα και άνθρωποι οι οποίοι κατάγονται από το ίδιο μέρος για παράδειγμα. 

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο γίνεται και ο διαχωρισμός μεταξύ άντρα και γυναίκας. Δεν λέμε προς θεού ότι όλοι οι άντρες ή όλες οι γυναίκες είναι ίδιοι, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποια κοινά γνωρίσματα τα οποία αν το αντίθετο φύλο ανακαλύψει και μάθει να χειρίζεται, τότε έχει πετύχει έναν μικρό ή ίσως και μεγαλύτερο στόχο! Δεν είναι τυχαίο που λέμε για κάποια γυναίκα ότι τα πηγαίνει καλά με τους άντρες και ότι τους κάνει να τρέχουν από πίσω της! 

Σίγουρα δεν συναναστρέφεται αποκλειστικά και μόνο... κλώνους, αλλά όσο να πεις έναν μπούσουλα συμπεριφοράς τον διαθέτει! Δεν ξέρουμε βέβαια αν με αυτό γεννιέσαι ή το αποκτάς στην πορεία, αλλά μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω κάποιους κλασικότατους τρόπους για να κάνετε έναν άντρα να τρέχει από πίσως σας, με την καλή πάντα έννοια, για να μην υπάρξουν και αντιδράσεις!

1. Μην είστε πάντα διαθέσιμες: Μπορεί να πεθαίνετε για να τον δείτε και μπορεί η απουσία του να στοιχειώνει τα όνειρά σας και να πληγώνει την καρδούλα σας, αλλά δεν υπάρχει λόγος όποτε αυτός θέλει εσείς να λέτε ναι! Με λίγα λόγια, κάντε την καρδιά σας πέτρα και την επόμενη φορά που θα θελήσει να σας δει, πείτε του απλά ότι δεν μπορείτε, Μην του εξηγήσετε τί και πώς, καλύτερα αυτό να παραμείνει μυστήριο! Αν μέχρι τώρα τον είχατε συνηθίσει μόνο σε ναι, να ξέρετε ότι το πρώτο όχι θα του κακοφανεί και θα τον προβληματίσει κιόλας! Και βάσει πιθανοτήτων, οι οποίες είναι με το μέρος σας στην προκειμένη, η συμπεριφορά του θα αλλάξει. Τώρα για πόσο δεν ξέρουμε, αλλά σίγουρα για 1-2 μερούλες, θα χάσει τον παλιό καλό του εαυτό!

2. Να είστε σέxι: Τώρα αν διαμαρτυρηθείτε και πείτε ότι θα πρέπει να σας εκτιμήσει ακόμα και άβαφη και απεριποίητη, λυπούμεθα αλλά θα έρθουμε να διαφωνήσουμε! Έτσι να σας δει μετά από κάποιο διάστημα σχέσης μην σας πούμε και μετά το γάμο! Η φάση μας είναι τώρα ότι θέλουμε να τον κατακτήσουμε, οπότε σόρυ κιόλας αλλά οφείλετε να είστε το λιγότερο περιποιημένες όταν τον βλέπετε. Ακόμα και σπίτι σας να τον περιμένετε, μην διανοηθείτε να εμφανιστείτε με λαδωμένο κότσο και ξεχειλωμένη φόρμα γιατί έτσι δεν κάνουμε δουλίτσα! Άλλωστε, η γυναίκα είναι το ωραίο φύλο και αυτό δεν αλλάζει! Σκεφτείτε να είστε εσείς απαστράπτουσα και να πέσετε πάνω στην πρώην του η οποία θα κυκλοφορεί σαν την άδικη κατάρα. Ε μη μας πείτε ότι δεν θα φουσκώσετε από περηφάνεια...

3. Κάντε τον να ζηλέψει: Δεν εννοούμε να πάτε στο μαγαζί που συχνάζει με έναν άσχετο και να αρχίσετε τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια γιατί προφανώς δεν παίζετε σε ελληνική ταινία! Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι μπορείτε ωραιότατα σε μία συζήτηση να αναφέρετε ότι έχετε κατακτήσεις ή να διηγηθείτε μία αστεία ιστορία με κάποιον που σας την έπεσε με τον χειρότερο τρόπο που υπάρχει! Ακόμα καλύτερα αν βάλετε την κολλητή σας να πετάξει το γνωστό και μη εξαιρετέο: Βρε Μαρία, αυτός εκεί ο ψηλός δεν είναι που σου την έπεφτε πέρυσι κι εσύ τον απέφευγες; Κι αν είναι αλήθεια, ακόμα καλύτερα! Σας μιλάμε για σίγουρα αποτελέσματα!

4. Μάθετε να φτιάχνετε το αγαπημένο του φαγητό: Αν για παράδειγμα σας το έχει αναφέρει κατά τύχη σε συζήτηση, τότε δεν έχετε παρά να αρχίσετε την εξάσκηση με τη βοήθεια μαμάς και φίλων! 'Οταν λοιπόν τελειοποιήσετε την τέχνη σας, μπορείτε να αναφέρετε τυχαία, εντελώς λέμε, ότι η σπεσιαλιτέ σας είναι ακριβώς αυτό το πιάτο, μα πόσο καρμικό! Να ξέρετε, και επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι όντως, ότι σίγουρα θα αυτοπροσκληθεί σε δείπνο, κι αν δεν το κάνει, μόλις το προτείνετε θα πει σίγουρα ναι! Λένε ότι οι άντρες είναι πιο απλά όντα από τις γυναίκες, και όσον αφορά στο φαγητό, το ρητό αυτό επιβεβαιώνεται πανηγυρικά!