2/9/12

Ποια ήταν τα πραγματικά αίτια του θανάτου του γιου του Sylvester Stallone;

Σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις δεν υπήρξε κανένα στοιχείο που να υποδείκνυε ότι ο νεαρός Sage Stallone έφυγε από …
υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Από ανακοπή καρδιάς πέθανε ο Sage Stallone, γιος του ηθοποιού Sylvester Stallone και όχι από υπερβολική χρήση ναρκωτικών, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή.

Ο Sage είχε μία μικρή ποσότητα ηρεμιστικών στο αίμα του, τα οποία..
συνήθως λαμβάνονται για κάποιο πόνο, αλλά η ποσότητα αυτή ήταν στο απολύτως επιτρεπτό όριο και στην τοξικολογική έκθεση δεν εμφανίστηκαν ίχνη άλλων φαρμάκων.

H σορός του βρέθηκε στο σπίτι του στο Χόλιγουντ από την οικονόμο του, η οποία πήγε να ελέγξει, καθώς συγγενείς και φίλοι ανησύχησαν καθώς δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για τουλάχιστον 24 ώρες. Γρήγορα οι φήμες οργίασαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ότι πιθανή αιτία θανάτου ήταν η υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο Sage ήταν ο νεότερος από τους δύο γιους του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού και είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες, οι περισσότερες στο πλάι του πατέρα του.

Από την πλευρά του, ο ο 66χρονος ηθοποιός, μετά το θάνατο του γιου του έχει ελαττώσει κατά πολύ τις δημόσιες εμφανίσεις του ακόμη και κατά την προβολή στις κινηματογραφικές αίθουσες της τελευταίας του ταινίας “The Expendables 2″.

Πηγή