1/9/12

Τα δάκρυα διάσημης ηθοποιού για το χωρισμό της: «Ήταν η ζωή μου»!

Στην κάμερα του FTHIS TV έδωσε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη, μετά τον χωρισμό της από τον επίσης γνωστό συνάδελφό της, η πανέμορφη ηθοποιός. Παραδέχτηκε, μάλιστα, ότι αυτόν τον καιρό διανύει ένα δύσκολο διάστημα για την προσωπική της ζωή:

«Είμαι σε μία φάση τακτοποίησης. Τα συναισθήματα πολλές φορές δεν ακολουθούν το σώμα, τόσο άμεσα. Χρειάζομαι τον χρόνο μου...
για να πενθήσω και να στεναχωρηθώ. Πενθείς, άλλωστε, για κάτι που έχει φύγει από τη ζωή σου, έχει πεθάνει», είπε η Άριελ Κωνσταντινίδη.



Όσο για την αφορμή που οδήγησε το ζευγάρι στην οριστική ρήξη, η Άριελ Κωνσταντίνιδη διευκρίνισε: «Νομίζω ότι τις αποφάσεις πολλές φορές τις παίρνουμε πάνω σε θυμό, όταν καίγεσαι ολόκληρος. Είναι δύσκολο μετά, ακόμα και ότι δεν θα έχεις αυτό το βάσανo».

Mάλιστα, εκείνη δεν δίστασε να παραδεχτεί πως η σχέση τους τελείωσε, ενώ είχαν ξεκινήσει οι σκέψεις για γάμο: “Αυτό το για πάντα είναι η μεγαλύτερη παγίδα, την οποία αντιμετωπίζουμε όλοι σαν άνθρωποι. Φυσικά και είχα πολύ μεγάλη ανάγκη αυτό το για πάντα, αλλά τελικά για πάντα δεν είναι τίποτα μαζί σου, μόνο ο εαυτός σου”, ενώ μπροστά στην κάμερα η Άριελ Κωνσταντινίδη λύγισε λέγοντας: “Αν το έχεις στην καρδιά σου και στο μυαλό σου είναι για πάντα. Δεν έχει σημασία αν το έχεις δίπλα σου. Και με αυτό θέλω να προχωρήσω. Όπως και οι άνθρωποι που πεθαίνουν δεν φεύγουν από το μυαλό σου και την καρδιά σου. Μπορεί να μην είναι μαζί σου δια ζώσης, να είμαστε ο ένας απέναντι από τον άλλον, αλλά παραμένουν για πάντα”.

Mάλιστα, εκείνη δεν δίστασε να παραδεχτεί πως η σχέση τους τελείωσε, ενώ είχαν ξεκινήσει οι σκέψεις για γάμο: «Αυτό το για πάντα είναι η μεγαλύτερη παγίδα, την οποία αντιμετωπίζουμε όλοι σαν άνθρωποι. Φυσικά και είχα πολύ μεγάλη ανάγκη αυτό το για πάντα, αλλά τελικά για πάντα δεν είναι τίποτα μαζί σου, μόνο ο εαυτός σου”, ενώ μπροστά στην κάμερα η Άριελ Κωνσταντινίδη λύγισε λέγοντας: “Αν το έχεις στην καρδιά σου και στο μυαλό σου είναι για πάντα. Δεν έχει σημασία αν το έχεις δίπλα σου. Και με αυτό θέλω να προχωρήσω. Όπως και οι άνθρωποι που πεθαίνουν δεν φεύγουν από το μυαλό σου και την καρδιά σου. Μπορεί να μην είναι μαζί σου δια ζώσης, να είμαστε ο ένας απέναντι από τον άλλον, αλλά παραμένουν για πάντα».

ΑΝΙΩΘΟΙ