3/9/12

Η "άγνωστη" κόντρα Οικονομάκου - Σολωμού στα παρασκήνια...

Το "Καρφί" αποκαλύπτει την κόντρα που -όπως γράφει- μαίνεται εδώ και καιρό στο παρασκήνιο, αλλά φούντωσε ακόμη περισσότερο όταν στο τέλος της περιοδείας των δύο γυναικών με το Νίκο Μουτσινά, έμαθε η μία ότι παίρνει λιγότερα από την άλλη...

Δείτε τι γράφει στη στήλη της η "Καρφιτσωμένη γάτα":

«Σας ενημέρωνα καιρό τώρα πως η Αθηνά...
Οικονομάκου και η Μαρία Σολωμού είναι σε μεγάλη κόντρα και πως αντάλλαξαν χοντρές κουβέντες.

 Τώρα όμως που η περιοδεία τους τελειώνει και δεν χρειάζεται να κρατάνε τα -όποια- προσχήματα και δεν υποχρεώνονται από την παραγωγή και το Νίκο Μουτσινά να το... παίζουν κολλητές και να διατυμπανίζουν ότι ποτέ τους δεν τσακώθηκαν, τα χωρίζουν άγρια η μία στην άλλη.

Αφορμή για το τελευταίο, πολύ θερμό επεισόδια μεταξύ τους ήταν η... έκρηξη της Οικονομάκου, όταν έμαθε πως παίρνει λιγότερα χρήματα από τη Σωλομού!

 Είχε κανονίσει κάποια χρήματα -ενενήντα ευρώ ανά παράσταση-, τα ανέβασαν σε εκατόν πενήντα λόγω της επιτυχίας της δουλειάς και παράλληλα, όταν γινόταν το αδιαχώρητο "καθάριζε" και... ποσοστά επί των εισπράξεων! Κι ενώ πολύ το είχε χαρεί, έμαθε ότι ο Σολωμού "καθάριζε" μεγαλύτερα ποσοστά.

 Εκεί... άναψε και κόρωσε και εκεί ήταν που την άκουσε η Σολωμού και εκεί ήταν που λίγο έλειψε να πιαστούν μαλλί με μαλλί... Κρίμα που δεν είχε ένας απ' τη δουλειά μια μηχανή να τις τραβήξει, που μου συστήνονται για lifestyle περιοδικά ως "κολλητές". Κρίμα μεγάλο!», αναφέρει το δημοσίευμα.

tragiko