5/9/12

Το σχέδιο του Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ

Σε πρώτο πλάνο έχει περάσει ο τομέας της οργάνωσης

Ο νέος ιδιοκτήτης ΠΑΟΚ αναμένεται το προσεχές διάστημα να παρουσιάσει το πλάνο που έχει για την ΠΑΕ, το οποίο θα έχει ως προτεραιότητα την αύξηση των εσόδων αλλά και την οργάνωση.

Φιλικό με τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα, το Σάββατο (8/9), κανόνισε ο «Δικέφαλος του...
Βορρά».

Πρώτα η οργάνωση

Σε πρώτο πλάνο έχει περάσει ο τομέας της οργάνωσης στον ΠΑΟΚ και αυτό προτίθεται να το κάνει… πράξη ο Ιβάν Σαββίδης, σε συνέντευξη-παρουσίαση που θα κάνει στη Θεσσαλονίκη μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος, με τα σχέδιά του να είναι περισσότερο… τεχνοκρατικά, παρά αγωνιστικά. Μεγάλος στόχος αποτελεί η αναδιοργάνωση του εμπορικού τομέα και κυρίως αναμένονται κινήσεις που θα φέρουν όσα περισσότερα έσοδα στα ταμεία του «Δικεφάλου του Βορρά».

Φιλικό με Πανσερραϊκό

Την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, θα έχει ο Γιώργος Δώνης στο φιλικό, το προσεχές Σάββατο, με τον Πανσερραϊκό. Οι απόντες έχουν φτάσει τους 12 -λόγω Εθνικής ή τραυματισμών- και γι’ αυτό ο Έλληνας προπονητής αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς παίκτες, όπως οι Δεληγιαννίδης, Στάμου, Πόποβιτς, Ιντζίδης κ.α. αλλά και στους Βιβιάν, Χακόμπο που χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους για να φτάσουν στο 100%.