6/9/12

Ηράκλειο: Μητέρα και γιος κοιμούνται στο πάτωμα αστυνομικού τμήματος

«Στρωματσάδα» στο πάτωμα του γραφείου αστυνομικού τμήματος του Ηρακλείου κοιμούνται ένα 17 μηνών αγοράκι με την 36χρονη μητέρα του, η οποία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθη καθώς σε βάρος της εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα συνελήφθη, χθες, στις Μοίρες του δήμου Φαιστού από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ...
Μεσσαράς, όμως επειδή δεν είχε σε ποιον να αφήσει το μωρό της, το πήρε μαζί στο τμήμα, το οποίο έχει γίνει για το αγοράκι... σπίτι, αφού εκεί τρώει κι εκεί κοιμάται.

Η γυναίκα συνελήφθη στις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας, αφού είχε κλειδώσει το μωρό στο αυτοκίνητο, προκειμένου να «πεταχτεί» σε κάποια δουλειά. Όταν γύρισε στο αυτοκίνητο, βρήκε μπροστά της άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που την προσήγαγαν για εξακρίβωση, από την οποία και προέκυψε ότι η γυναίκα είχε σε βάρος της καταδικαστικές αποφάσεις για υγειονομικές παραβάσεις και ασφαλιστικές εισφορές και ζητούνταν η κράτηση της και η επιβολή χρηματικών προστίμων.

Το βράδυ της Δευτέρας, το αγοράκι έμεινε με φίλη της 36χρονης, όμως αφού αποφασίστηκε η προσωρινή κράτηση της γυναίκας, δεν είχε άλλη λύση παρά... να πάρει το μωρό μαζί της.

Πηγή