4/9/12

Βλάχος: «Θέλω τους παίκτες... αλήτες»


«Αλήτες» θέλει τους παίκτες του ο Βαγγέλης Βλάχος λέγοντας ότι επιθυμεί να βλέπει περισσότερο τσαμπουκά από τους ποδοσφαιριστές του. Ο τεχνικός της ΑΕΚ ανέφερε ότι η ομάδα θα βελτιωθεί στη συνέχεια.

«Πιστεύω ότι πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετική μας ανάπτυξη, το δημιουργικό μας κομμάτι και την πρωτοβουλία. Αυτό είναι το πρώτο...
Το δεύτερο είναι να γίνουμε πιο... αλήτες! Είναι δυνατό να μην ακούγεται η λέξη μαλ... στις προπονήσεις; Να φάει κάποιος μία κλωτσιά και να γυρίσει να πει στον συμπαίκτη του ‘Τι κάνεις ρε μαλ...;’. Τα παιδιά που έχουμε είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερο τσαμπουκά. Τόσος σεβασμός δεν κάνει καλό», ανέφερε στη Live Sport.

«Από την προσπάθεια των παιδιών και ειδικά των νεαρών δεν μπορώ να έχω παράπονο. Και στο παιχνίδι της πρεμιέρας και στην Ξάνθη προσπάθησαν. Τακτικά και ειδικά στην αμυντική τους λειτουργία ήταν πολύ καλοί», πρόσθεσε και συνέχισε: «Καθημερινά στις προπονήσεις κάνουν κατάθεση ψυχής. Ωστόσο αυτό δεν έχει βγει σε απόλυτο βαθμό στο γήπεδο. Πρέπει να τους βλέπατε τι απόδοση είχαν την Τρίτη και την Τετάρτη στα Σπάτα. Όμως στο ματς με την Ξάνθη δεν αποδώσαμε στο μάξιμουμ».

tromaktiko