3/9/12

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Έδειρε μακιγιέζ με μία... βούρτσα!

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στους διαδρόμους της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη όπου μία δημοσιογράφος και μία μακιγιέζ στην κυριολεξία πιάστηκαν μαλλί με μαλλί όπως αποκαλύπτει  site, κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων. Οπως καταγγέλει μία μακιγιέζ του καναλιού της..
επιτέθηκε και τη χτύπησε με τη βούρτσα χτενίσματος μία δημοσιογράφος. Το επεισόδιο έγινε γνωστό μετά την καταγγελία της μακιγιέζ...
στην Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης. Οι εργαζόμενοι στο κανάλι αναφέρουν ότι οι δύο γυναίκες δεν είχαν καλές σχέσεις εδώ και καιρό αλλά δεν είχαν φτάσει ποτέ σε μαλλιοτραβήγματα. Μάλιστα όπως καταγγέλλει η μακιγιέζ, η δημοσιογράφος απαξίωνε και ξεφτίλιζε συνέχεια τη δουλειά της λέγοντας ότι "βάφεται μόνη της και γι' αυτό βγαίνει όμορφη"! Ο καβγάς σύμφωνα με την καταγγελία έγινε όταν η δημοσιογράφος άκουσε τα κολακευτικά σχόλια προς το πρόσωπό της για το μακιγιάζ που έκανε στην παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ3. "Ηταν σε έξαλλη κατάσταση. Με έβριζε χυδαία και ταυτόχρονα με χτυπούσε στο κεφάλι με τη ξύλινη βούρτσα" καταγγέλλει η μακιγιέζ!
Ο καβγάς που εκτυλίχθηκε στο κοντρόλ αναστάτωσε το κανάλι, η μακιγιέζ πήγε στο νοσοκομείο και η υπόθεση... απασχολεί και την Ενωση Συντακτών Μακεδονίας Θράκης!

miva-rate