5/9/12

Σοκ: Έλληνας τραγουδιστής έπιασε στα πράσα τον πατέρα του ν΄απολαμβάνει στοματικό απο νεαρή αοιδό!

Το κορίτσι είναι νέο ανερχόμενο και μάλιστα δισκογραφημένο.
Που για να κάνεις δισκογραφία αυτή την εποχή απαιτείται τουλάχιστον ένας…χορηγός. Με την καλή έννοια. Το κορίτσι έχει βρει την άκρη της. Έχει πουλήσει έρωτά στον πατέρα κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή και έτσι απολαμβάνει ειδικού χειρισμού.

Ο Καλλιτέχνης υποχρεώνεται να την κλείνει σχεδόν πάντα μαζί του σε extra και πίστες...
Πρόσφατα το παλικάρι πήγε στα Νοτιοδυτικά για ένα extra-δακι.Εκεί Καλαμάτα Πύργο, Αμαλιάδα, Φώσταινα, Πάτρα…Διαλέξτε πόλη εσείς. Το κορίτσι λοιπόν πιάστηκε στα πράσα απο τον ίδιο τον καλλιτέχνη στη σουϊτα του πατέρα του να παίζει παλινδρομικό μονόχορδο στον μπαμπάκα.

Επικράτησε πανικός με τον τραγουδιστή να ουρλιάζει για το θέαμα, την κοπέλα να σκουπίζεται να κατεβάζει το κεφάλι και ν΄αποχωρεί και τον πατέρα να προσπαθεί να δικαιολογηθεί στον… γιο του. Οι φωνές σκέπασαν τον όροφο του ξενοδοχείου παρά τις προσπάθειες του συνεργάτη του τραγουδιστή να τον ηρεμήσει. Να σημειωθεί πώς και αυτός ήταν μάρτυρας του σκηνικού…Η ομάδα του καλλιτέχνη και ο ίδιος προσπαθούν να το αποσιωπήσουν όμως δε γνωρίζουν ότι οι τοίχοι των ξενοδοχείων ακόμη και στις σουίτες έχουν αφτιά…η απόλυτη ξεφτίλα!!!!

lcitynews