2/9/12

Πλήρωσε την απιστία με… ξυλοδαρμό!

H απιστία μέσα στο ίδιο του το σπίτι οδήγησε σε άγριο επεισόδιο ξυλοδαρμού με θύματα εκείνον και την ερωμένη του, αλλά δράστη τον ίδιο του τον... αδελφό! Πρωταγωνιστής της ιστορίας, 50χρονος που είναι γνωστός στην Πάτρα από την απασχόλησή του σε πόστο ευθύνης τραπεζικού υποκαταστήματος. Ο οποίος αποδείχθηκε πως είχε εδώ και καιρό κρυφή ερωτική σχέση με μία νεαρή φοιτήτρια από την Αθήνα, στην οποία μάλιστα έλεγε ότι ζούσε ...μόνος! Την προηγούμενη εβδομάδα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός της καλοκαιρινής του άδειας σε συνδυασμό με το ότι η σύζυγός του αδυνατούσε να λείψει από την εργασία της, ενώ το ένα παιδί τους είχε παραμείνει σε πόλη της βόρειας Ελλάδας όπου σπουδάζει, κάνοντας μόνος του τις διακοπές του. Έτσι, το ζευγάρι παρέμεινε στην Πάτρα αλλά ο ίδιος είχε όλα τα πρωινά δικά του, έχοντας την άνεση να κάνει ό,τι θέλει. Και αντί για βόλτες στην πόλη φαίνεται πως προτίμησε να...
απολαμβάνει τα ερωτικά κόλπα της νεαρής ερωμένης του την οποία όμως έφερνε στο σπίτι του! Με τη διαφορά ότι δεν υπολόγισε στα... μάτια των γειτόνων και τις κακές γλώσσες, οι οποίες φρόντισαν για την ενημέρωση της απατημένης συζύγου η οποία την προηγούμενη Παρασκευή πήρε άδεια λίγης ώρας από τη δουλειά της και πήγε αιφνιδιαστικά στο σπίτι για να ανακαλύψει την αλήθεια. Και δεν χρειαζόταν τίποτε άλλο για να σιγουρευτεί πέρα από τους «ροζ» ήχους που άκουσε από την κρεβατοκάμαρα με το που άνοιξε προσεκτικά την εξώπορτα. Και αντί να κάνει έφοδο αποφάσισε να τηλεφωνήσει στον αδελφό της ο οποίος μη μπορώντας να χωνέψει τα περί απιστίας έσπευσε... αρκετά εξοργισμένος. Κουνιάδος και σύζυγος μπήκαν μαζί στην κρεβατοκάμαρα και τους έπιασαν στα πράσα!
Έπεσε άγριο ξύλο!Ο οργισμένος αδελφός δεν συγκρατήθηκε. Άρχισε να χτυπά τον γαμπρό του αλλά και τη νεαρή πάνω στο κρεβάτι...! Λέγεται μάλιστα πως είδε κι έπαθε η απατημένη για να μπει στη μέση και να τον συγκρατήσει. Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, την «πλήρωσε» κι ένας γείτονας. Κι αυτό γιατί το επεισόδιο συνεχίστηκε μέχρι τον διάδρομο της τριώροφης πολυκατοικίας, την ώρα που ο 50χρονος και η φοιτήτρια προσπαθούσαν να διαφύγουν. Ο κουνιάδος συνέχισε να επιτίθεται βρίζοντας τον 50χρονο και τότε βγήκε από το διαμέρισμά του ένας γείτονας που προσπάθησε να τους χωρίσει. Αλλά δυστυχώς, τις «έφαγε» για τα καλά από τον εξαγριωμένο αδελφό! Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν. Προς το παρόν πάντως δεν έχει γίνει γνωστό η τύχη του ανδρόγυνου αφού η σύζυγος προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει το σοκ.

Παρατηρητής