3/9/12

Νίκος Βουρλιώτης: «Είμαι ΚΚΕ, για αυτό με χτυπούν»

Eν μέσω… πολιτική θύελλας φαίνεται πως βρίσκεται ο Νίκος Βουρλιώτης, ο οποίος με αφορμή τα όσα συνέβησαν εξαιτίας της εμφάνισης των Goin Through στο φεστιβάλ της ΚΝΕ, εκφράζει την αποδοκιμασία του προς την κυβέρνηση και την «ανύπαρκτη αντιπολίτευση» που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» ο γνωστός ράπερ...
τονίζει ότι είναι κομμουνιστής και ψηφοφόρος του ΚΚΕ εδώ και 20 χρόνια ενώ σε ότι αφορά την εμφάνιση του συγκροτήματός του, λέει πως «το ΚΚΕ μας έκανε πρόταση να παίξουμε στο Φεστιβάλ και είπαμε ”μετά χαράς”. Θέλουμε και μπορούμε, αλλά μας τιμά και το γεγονός. Τόσο απλά».

Ο NiVo μίλησε φυσικά και για την πολιτική διαμάχη που ξέσπασε, λέγοντας πως «ξέρουν ότι είμαι ενταγμένος στο ΚΚΕ και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που δεχθήκαμε αυτή την επίθεση».

Παράλληλα ο κ. Βουρλιώτης σημείωσε ότι δεν εμπιστεύεται καθόλου την κυβέρνηση και πως το έργο της αντιπολίτευσης είναι ανύπαρκτο.

«Δεν με εκφράζει καθόλου η κυβερνητική πολιτική, ούτε αυτό το παρεάκι που έχει αναλάβει να διεπεραιώσει πράγματα που θεωρώ πως είναι ήδη συμφωνημένα. Δεν με πείθει ούτε η αντιπολίτευση. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

supercomments