30/8/12

Ντελ Πιέρο για Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Γαύρος, ο μάνατζερ του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο έχει επανέλθει δριμύτερος στα ερυθρόλευκα μεταγραφικά δρώμενα, καθώς προτείνει επίμονα τον Ιταλό σούπερ σταρ.

Μπορεί βέβαια να είναι πλέον 38 ετών, ωστόσο, όσες φορές αγωνίστηκε στο Καμπιονάτο την περασμένη σεζόν έδειξε την μεγάλη κλάση του με την φανέλα της Βέκια Σινιόρα πάντα...


Ο βετεράνος σταρ των Ευρωπαϊκών γηπέδων έχει μείνει ελεύθερος από τη Γιούβε και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, όπου από δημοσιεύματα της γειτονική χώρας είχε προκύψει ότι ο εκπρόσωπός του είναι σε επαφές με ομάδες των ΗΠΑ και της λατινικής Αμερικής. Όμως για την ώρα η μόνη σοβαρή πρόταση που έχει είναι από την Σιόν.

Πολλοί θα πουν ότι έρχεται σε ηλικία μεγαλύτερη από τον Ιμπαγάσα, όμως... για τον Ντελ Πιέρο μιλάμε. Για το αν θα βοηθήσει στο Champions League, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει. Εμπορικά όμως σίγουρα θα δώσει τεράστια ανάταση στα ταμεία και το πρεστίζ του συλλόγου, επομένως... θα τα έβγαζε τα λεφτά του.

Όσο για την Ελλάδα, ο Ιμπαγάσα αποδεικνύει σε κάθε του εμφάνιση ότι παίκτες τέτοιου βεληνεκούς ακόμη και σε αυτή την ηλικία μπορούν και κάνουν τη διαφορά.
Το αν θα δεχτούν οι ερυθρόλευκοι να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι άγνωστο, για την ώρα, καθώς επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ δεν έχει υπάρξει, σίγουρα όμως αν θέλουν οι Πειραιώτες να κάνουν το... «μπαμ» της τελευταίας στιγμής και να στείλουν ακόμη μια φορά το αεροδρόμιο τους οπαδούς τους... ε μάλλον δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή μεγαλύτερο όνομα.