29/8/12

Ζήτησε 1 εκ. ευρώ για να τραγουδήσει στην Κρήτη!

Μπορεί να είναι μόλις 18 ετών όμως έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις, τις οποίες δηλώνει ευθαρσώς.
Ο νεαρός τραγουδιστής ήταν καλεσμένος Ελβετού επιχειρηματία στην Ελούντα, προκειμένου να πραγματοποιήσει μια μικρή εμφάνιση-έκπληξη στα 12α γενέθλια της κόρης του.

Η πρόσκληση εστάλη στον Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος απάντησε με ένα μακροσκελές e-mail, στο οποίος απαριθμούσε...
τις παράλογες απαιτήσεις του στους υπευθύνους του πολυτελούς ξενοδοχείου όπου διαμένει ο Ελβετός επιχειρηματίας κάθε χρόνο με την οικογένεια του, για δυο ολόκληρους μήνες.

Ζήτησε να ανοίξει το πρόγραμμα του κάποιος εγχώριος καλλιτέχνης, και τελικά επέλεξε την Demy.

Σύμφωνα με το People, ήθελε για τις 2 ημέρες που θα έμενε στη Κρήτη να έχει 24 ώρες το 24ωρο διαθέσιμες Cadillac, δύο έξτρα δωμάτια για τους σωματοφύλακές του και για γραφείο συσκέψεων με τους συνεργάτες του, ενώ απαίτησε να υπάρχει δίπλα στη σκηνή (η οποία θα ήταν έτσι κι αλλιώς στο ξενοδοχείο) έξτρα δικό του καμαρίνι που θα διέθετε ποικιλία τσαγιών και φρέσκες σαλάτες με λαχανικά εποχής και οι απαιτήσεις δε τελειώνουν εδώ.

Στο χώρο που θα διέμενε έπρεπε η θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 22 βαθμούς κελσίου και να υπάρχουν πολλά μπουκάλια vitamin water και σακουλάκια με καναδέζικα τσιπς σε κάθε δωμάτιο, ενώ απαγόρευε ρητά να υπάρχει μαγιονέζα σε οποιοδήποτε φαγητό θα του σερβίρουν.

Οι άνθρωποι του χώρου έκαναν τη Κρήτη άνω κάτω για να διαμορφώσουν τις κατάλληλες συνθήκες για τον νεαρό σταρ, ο οποίος τελικά –και αφού εισέπραξε το 1.000.000 δολάρια που είχε ζητήσει- ακύρωσε τελευταία στιγμή την εμφάνισή του λόγω “προσωπικού κωλύματος” ενώ υποσχέθηκε ότι θα πραγματοποιήσει την συναυλία για τα 13α γενέθλια της κόρης του.

To-Gamato